• page_banner01 (2)

E tatau ea i lau Fua Ta'avale Fa'apisinisi ona Fa'aaoga Dash Cams?

A'o le'i su'esu'e i le fesili autu o lenei tusiga, se'i o tatou fa'amalamalamaina nisi o fuainumera mata'utia.E tusa ai ma suʻesuʻega o le Saogalemu Taʻavale, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi e tupu i le 43 sekone i luga o auala o Amerika.O le mea e sili atu ona popole ai, e na o le 10 pasene o nei faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona foia.O lenei fua faatatau le lelei e mafai ona mafua ona o le leai o se faʻamaoniga faʻamalosi.

E ui o faʻalavelave faʻafuaseʻi e le mafaamatalaina ma e le manaʻomia, o le taua o le i ai o faʻamaoniga e puʻeina ai le vaaiga e le mafai ona faʻateleina.I le iloaina o lenei mea, ua fa'ailoa mai ai e le National Transportation Safety Board (NTSB) e maualuga le tulaga o mea pu'e pu'e fa'atasi i le fa'aleleia atili o le saogalemu o auala.E taua tele lenei mea mo tagata taʻitoʻatasi e masani ona uia auala, e aofia ai pisinisi vaʻa ma felauaiga.

Ua tali atu le au gaosi Dash cam i lenei mana'oga e ala i le fa'ailoaina o fa'ata'ita'iga fou, fa'ata'ita'iga fa'apitoa, ma fofo feso'ota'iga.O nei alualu i luma e taua mo le faʻamautinoaina o le faʻaogaina lelei, faʻaitiitia o faʻalavelave faʻafuaseʻi, puipuia le taufaasese, ma, sili ona taua, faʻaolaina ola i luga o le auala.

Fa'amanuiaga Dash Cam mo lau Fua

Sei o tatou feagai.O le tele o taavale ma taʻavale vaʻavaʻa e leai lava ni kamela faʻapipiʻi, e masani lava ona o le manatu sese e faapea o se faʻaopoopoga taugata e mamafa ai le pisinisi i tau faaopoopo.

Ae peita'i, a e mafaufau i le fa'atupuina o le fa'ateleina o galuega, fa'aleleia le lelei o le aveta'avale, ma le fa'asaoina o tau toe fa'aleleia pe a tula'i mai se fa'alavelave, o le fa'ai'uga e teu fa'afaigaluega i se dash cam e avea ma mea tau tupe.

O se 'Molimau Lemu' mo molimau ma tagi tau inisiua

O fa'amaoniga ma'oti ma le fa'agaioiga lelei o tagi o inisiua o ni iloiloga sili lea mo so'o se pisinisi tau felauaiga o lo'o fa'afaigaluegaina i se kamela fa'ata.O le mafai ona tu'uina atu fa'amaoniga e le mafai ona fa'afitia pe a tupu se fa'alavelave e taua tele mo le puipuia mai fa'amatalaga sese ma fa'amautuina le ta'umamaina o au ta'avale va'a tomai.

O le fa'aofiina o ata o le dash cam i totonu o se tagi inisiua e fa'atelevaveina ai le fa'agasolo o tagi e masani ona fa'aumi, ma o'o atu ai i se fa'aiuga vave.E le gata e sefe ai le taimi taua ae faʻaitiitia ai faʻalavelave i le faʻaogaina lelei o lau pisinisi.

Dash cams e avea o ni molimau mataala ma le le fa'aituau i fa'alavelave i luga o auala, e ofoina atu le mata'ituina pea i totonu ma fafo atu o au ta'avale.Faatasi ai ma se dash cam, e mafai ona e faʻalagolago i se faʻamatalaga faʻamaoni ma le le faʻaituau o faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻamautinoa le faʻamaoni o au pisinisi.

O Leoleo e Puipuia Oe Mai Fa'a'ole'ole ma Fa'a'ole'ole

O aveta'avale i le lalolagi atoa e fetaia'i ma faiga tau inisiua ma faiga tau faasese aveta'avale, faatasi ai ma ta'avale va'a fa'apisinisi e sili ona a'afia.O le fa'alauiloaina o ta'avale va'ava'a e fai ma sui o se fa'alapotopotoga fa'apisinisi e sili atu ona fa'atatau i ta'avale a le tagata lava ia.

O se taufaamataʻu faatuputupulaʻia i le Iunaite Setete o le faiga taufaaʻoleʻole lea o le “faalavelave mo tinoitupe,” lea e feoaʻi solo ai avetaavale taufaasesē i taavale lapopoʻa lapopoʻa, taofi faafuaseʻi, ma faapogaia ai se fetoaiga ma le iloa.O le lu'itau muamua e fa'amaonia pe puipuia aveta'avale mai, ua tula'i mai fa'ata'avalevale va'a ose puipuiga taua.

E fai fa'ailoga fa'aituau kamela va'a, e tu'uina atu ai se tala manino e fa'afeagai ai taumafaiga fa'akomepiuta.O lo latou i ai e maua ai se vaega o le faʻamautinoaga mo le vaʻa atoa i a latou malaga i luga o le auala.

Ose Su'esu'ega Tulaga O Ai Na te Iloa Le Mea o I Ai Au Aveta'avale – Sa'o.

Ole fa'atulagaina ole GPS ole taimi ole ta'avale ose meafaigaluega taua tele mo le fa'atumauina o le saogalemu ma le lelei o lau pisinisi.

O le tele o dash cams o lo'o fa'apipi'iina i le fa'atinoga o le GPS, e maua ai se alagā'oa taua mo pule fa'atau va'a.

O lenei vaega e mafai ai ona e mata'ituina pe mulimulita'i au ta'avale va'ava'a i o latou ala fa'atonu ma tumau i totonu o vaega fa'apitoa.

O le siakiina o "maila patino" i taavale a le kamupani e taua tele, aua o le faʻaaogaina e le faʻatagaina e ono faʻaalia ai lau pisinisi i noataga mo faʻalavelave faʻafuaseʻi na tutupu e aunoa ma lou iloa poʻo le faʻatagaina saʻo.

O fa'amaumauga a le GPS o lo'o avea ma fa'amaoniga maumaututu e fa'apea o se ta'avale e fa'afaigaluegaina mo fa'amoemoega fa'apisinisi, fa'amautinoa le maufa'atasi ma le lelei.O le fa'aleleia atili o le auala e fa'atupu ai le fa'atuputeleina o le gaosiga mo lau pisinisi.

Ose Pule Fa'agaioiga mo lau 'au ma pisinisi felauaiga

Ole tele-cam system e iai sona sao taua ile fa'atumauina o le tali atu o aveta'avale ma le fa'atupuina o masaniga fa'ata'avale.O le fa'atuatuaga e fa'avae i le fa'atinoina o se pisinisi manuia, ma e amata i le fa'afaigaluegaina o tagata fa'atuatuaina ma tu'uina atu ia i latou a'oa'oga talafeagai e fa'amautinoa ai le lelei o le ta'avale.

E ui ina mana'omia le fa'atuatuaina, ae ose fa'aopoopoga o puipuiga mo au ta'avale taua ma uta e aoga i taimi uma.

O le iai o le dash cam system i lau va'a e fa'aalia ai se lagona vave o le fa'aeteete i lau 'au ta'avale.O le mata'ituina pea o le auala ma totonu o le ta'avale e fa'amalosia ai se auala e sili atu le puipuia o le ta'avale ma fa'ateleina le gauai mai so'o se tasi o lo'o fa'aaogaina se loli va'a, veni, po'o isi ta'avale.O nei suiga masani i amioga e mafai ona saofagā i le sefeina o tau ma fesoasoani e faʻamautinoa le faʻamaoni o lau vaʻa i luga o le auala, faʻaitiitia ai faʻafitauli e ono tupu.

O lo'o maua fa'aitiitiga ole Dash Cam Fleet ile Aoedi

O le fa'aauupegaina o ta'avale uma i totonu o va'a fa'atauva'a fa'atasi ai ma ta'avale fa'ata'avale e maua ai le fa'afaigofie ma le tutusa, e manuia ai le pulega atoa o va'a.I le iloaina o le taua o lenei faiga, ua tuuina atu ai e Aoedi ni pa'u mo ta'avale va'a fa'atau fa'atauga.

Mo le tele o tagata fa'atau va'a, o le fa'apipi'iina o kamela va'ava'a i totonu oa latou ta'avale, o lo'o fa'aaogaina i aso uma, e taua tele mo le fa'amautinoaina o le saogalemu, fa'amautinoaga a le aveta'avale, ma le fa'atinoga atoa o le fa'atinoga.

I le avea ai ma taʻutaʻua taʻavale cam faʻatau i Saina, ua tuuto Aoedi i le tuʻuina atu o oloa sili ona lelei e fetaui ma manaʻoga o vaʻa uma, loli, ma taavale i luga o le auala.Faatasi ai ma le faʻamaoni i le faʻatusatusaina o tau faʻapitoa, auaunaga faʻatau, ma auaunaga faʻapipiʻi dash cam, e faʻamoemoe le Aoedi e ofoina atu le lagolago le mafaatusalia i ana tagata faʻatau.

Aodi e fai ma au Paaga Fua

Pe o lau sini autu o le puipuia o au avetaavale ma taʻavale, faʻaumatia taumafaiga taufaasese i lau pisinisi, faʻamautu au avetaavale, pe faʻaititia au inisiua inisiua, faʻapipiʻiina o au taʻavale vaʻavaʻa i kamela taʻavale ua saunia i ao o se tupe faʻaalu aoga.

Aoedi o lau paaga faʻalagolago pe a oʻo mai i vaʻa - o loʻo i ai a matou faʻamaumauga o le manuia i vaʻa, ma faʻamalieina tagata faʻatau

pei: D03, D13, ZW3.


Taimi meli: Nov-10-2023