• page_banner01 (2)

E mafai e lau Dash Cam ona fesoasoani i le aloese mai le soliga o Ta'avale?

O tulaga eseese e mafai ona ta'ita'iina ai oe e se leoleo, ma i le avea ai ma se aveta'avale, pe o oe o se tagata tomai fa'apolofesa pe fa'ato'a amata, o le feagai ai ma pepa ta'avale o se mea masani.Masalo na e tuai mo le galuega ma e le'i mafaufauina ua sili atu le saoasaoa faatapulaaina, pe e te le'i matauina foi se moli i'u ua gau.Ae fa'afefea ni taimi na toso atu ai oe mo se solitulafono tau ta'avale e te mautinoa e te le'i faia?

Saili nisi o mafua'aga masani mo tiketi ma iloa pe fa'afefea ona faia e lau dash cam se sao taua i le fesoasoani ia te oe e tete'e i nei upusii.

Saosaoa

Na e iloa o le saoasaoa o le solitulafono sili lea ona taatele i totonu o le US, ma toetoe lava 41 miliona tiketi saoasaoa e tuʻuina atu i tausaga taʻitasi?E fa'aliliuina i le tasi tiketi saoasaoa i le sekone!

Afai na e maua oe i se pepa fa'aola saoasaoa, o le fa'amaonia o lou ta'umama i totonu o le fa'amasinoga e mafai ona lu'itau, ae maise lava pe a fai o lau upu e tete'e i le tagata ofisa.Ae ui i lea, mafaufau pe o lau dash cam o loʻo tuʻuina atu ai faʻamaoniga e faasaga i le tagata ofisa?

O le tele o kamela fa'aonaponei ua fa'apipi'iina i totonu o le GPS galuega, lea e otometi lava ona fa'amaumau ma fa'aalia le saoasaoa o lo'o alu ai lau ta'avale i luga o lau ata vitio.O lenei fa'amatalaga faigofie e mafai ona avea ma fa'amaoniga fa'amalosi pe a tauva i se tiketi saoasaoa e te talitonu e te le'i faia.

Liliu faasolitulafono, taofi, ma isi.

O se tagata Tesla na toso i luga ona o le le mafai ona faʻailo aʻo liliu.O le mea e laki ai, o lana Tesla's built-in dash cam na faʻamaonia na ia faʻaalia pe a fai le taimi.A aunoa ma le ata, semanu e tatau ona ia totogiina le $171 sala tupe.

I le isi tulaga faapena, o le ave taavale a le Uber Ryan Vining na faagesegese i le tu atoa i se moli mumu ae na toso e leoleo ona o le le mafai ona tu i luma o le laina.

Fa'aoga Telefoni Fe'avea'i A'o Ave Ta'avale

O le isi solitulafono masani o le ave taavale fa'alavelave.E ui ina matou ioe e mata'utia le fe'au fe'au ma le aveta'avale, ae fa'apefea pe a fa'aseseina oe?

I se mataupu mai Brooklyn, na toso ese ai se tamaloa ona o le faaaogaina o lana telefoni a o ave taavale.O le mea e lelei ai, sa ia te ia le lua-alaala IR dash cam, ma o ata vitio na faʻamaonia ai sa na o le sasaina ma toso lona taliga.

Le Uuina se fusipa'u

E mafai fo'i ona fa'aogaina kamela ta'avale IR lua-ala pe afai e te mauaina se pepa ta'avale mo le tu'ua'ia o le le faia o se fusipa'u.

A'ai

Dash cams e taua tele mo le puipuia o lau femalagaiga i aso uma, ofoina atu le filemu o le mafaufau i luga o le auala ma le puipuiga mai tiketi feoaiga le talafeagai.Aua le faatali mo se feiloaiga ma le au faamalosia tulafono – teu faafaigaluega i se dash cam i aso nei.E le gata ina maua ai fa'amaoniga vitiō taua mo tiketi tauva ae mafai fo'i ona totogi mo ia lava i tupe fa'asaoina.Aapa mai ia i matou mo nisi faʻamatalaga poʻo fautuaga faʻapitoa e faʻatatau i lau paketi ma manaʻoga.


Taimi meli: Tes-06-2023