• page_banner01 (2)

Saina 4k Dashcam Manufacturers Saina Dash Cam Live View Falegaosimea

      

A e faia faʻatauga e ala i fesoʻotaʻiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona matou maua se komisi soʻotaga.O le auala lea e aoga ai.
Mo i latou e mananao i se 4G fesoʻotaʻi dash cam ma faʻamanuiaga uma e maua mai ai, o le Aoedi D13 o se tasi lea o nai filifiliga e mafai ona e filifilia mai.O le LTE e tatala ai fa'aaliga avanoa mo pakaga ma va'aiga mamao mamao.Ae o loʻo i ai se totogi faʻalemasina mo le faʻaogaina o faʻamatalaga, ma matou te le manatu o le fesoʻotaʻiga faʻapitoa e aoga le tau faaopoopo mo le tele o avetaavale.I tua atu o lona feso'ota'iga, o le D13 e fa'apipi'i ma lelei le fa'atulagaina, fa'amaumau ata maualuga Full HD, o lo'o i ai se GPS e fa'afeiloa'i, ma ofo atu fa'aaliga vave meapueata ma fa'alavelave fa'alavelave.
Aisea e mafai ai ona e faʻatuatuaina TechRadar Matou te faʻaaluina itula e suʻe ai oloa uma poʻo auaunaga matou te iloiloina ina ia mafai ai ona e mautinoa o loʻo e faʻatauina le mea sili.A'oa'o atili pe fa'apefea ona matou su'e.
O le Aoedi D13 atonu e foliga tutusa ma le tele o isi kamela, ae e tasi lava le eseesega tele - o le SIM-slot dash cam ma le fesoʻotaʻiga LTE.
O lona uiga o le D13 e lagolagoina le 4G ma e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i luga ole initaneti e lafo ai faʻamatalaga ma faʻatagaina oe e matamata i taimi moni faʻafouga mai lau taavale i lau telefoni mai soʻo se mea i le lalolagi.E ui o le D13 e leai ni ona faaletonu, o lenei uiga tulaga ese o lona uiga e faia ai la matou lisi o kamela sili ona lelei e mafai ona e faʻatau.
Ae tatou te le'i su'esu'e i filifiliga feso'ota'iga a le D13, o le a vave ona tatou fa'amatalaina fa'avae.O le DVR lea e iai se mamanu fa'alelei ma fa'apitoa;E leai se fa'aaliga, o lona uiga e fetaui lelei i le tioata ma fa'amau lelei i tua o le fa'ata pito i tua.
E mafai ona feliuliua'i le tioata pe a ma le 45 tikeri, e fetaui lelei mo le toetoe lava o so'o se ta'avale, e tusa lava po'o le a le mata o le tioata.E fa'afeso'ota'i i se mauga faigofie e fa'apipi'i i le lau fa'atasi ma se mea fa'apipi'i.O lona uiga o le mauga o le a i ai pea i luga o le lau, ae mafai ona aveese le meapueata e ala i le se'e i le itu - e aoga pe afai e te manaʻo e fesuiaʻi i le va o taavale, ae o le faʻataʻitaʻiga atonu o le a maua le D13 faigata-uaea i la matou taavale.fa'apipi'i tumau.
O lo'o i ai se laina fa'amau i tua o le masini.E fa'aaogaina e tu'uina atu ai le paoa, ki pe tape le Wi-Fi ma masini faaleotele leo, pu'e ma le lima le vitio (pe a e molimauina se mea na tupu ae e le lagona e le G-sensor le a'afiaga), ma faia ni telefoni fa'afuase'i pe a uma se fa'alavelave.
O le faagasologa o le setiina o le dashcam e tatau ona faigofie, ma o le resitalaina o le Vodafone SIM card e na o ni nai minute (tau £ 3 i le masina i luga o se konekarate taʻavale).Ae peita'i, mo le dash cam lava ia, na matou feagai ma fa'afitauli pe a taumafai e fai se tala Aoedi ona matou te le'i mauaina se imeli fa'amaonia.A aunoa ma lea, o le a le mafai ona tatou alu i totonu o le talosaga ma faʻapipiʻi le mea pueata.
A o matou suʻesuʻeina lenei mataupu, na mafai ona matou faʻaogaina le D13 o se kamela faʻasolosolo masani, e pei o le faʻapipiʻiina o le sikaleti 12V ma amata le taʻavale na lava lea e amata ai le pueina o le vitio.Na matou foia le mataupu muamua e ala i le fatuina o se tala fou Aoedi, ma e ui lava na umi se taimi mo le DVR ma le SIM e fesoʻotaʻi saʻo, ae na iu lava ina maeʻa le faʻapipiʻiina.
E fa'aogaina e le meapu'e se 2.1-megapixel CMOS sensor ma fa'amaumau ata Full HD 1080p i le 30 fa'avaa i le sekone (fps) e ala i se tioata 140-tikeri.E lelei taunuuga, ae le o se mea e ofo ai.O fa'amatalaga e pei o laisene ma fa'ailoga auala e mafai ona faitau, ae e le o se ata sili ona manino dash cam na matou va'ai i ai, o lea matou te moomoo maimau pe ana maua e le D13 le iugafono 2K nai lo le Full HD.
I le tulaga o le manatua, o le D13 o loʻo i ai se microSD card, ae naʻo le 16GB, o lea e faʻatumu vave ai, i le taimi lea e faʻasolo ai ata pito i matua.Matou te fautuaina le faʻatauina o se kata tele, e tusa ma le 64GB.
A'o matou va'ai na'o le mea pu'eata pito i luma iinei, ae fa'atau atu fo'i e Aoedi le D13 fa'atasi ma se mea pu'eata pito i tua o lo'o i totonu o le pusa.O le meapueata lona lua e feso'ota'i i le iunite autu e ala i se uaea umi ma fa'amaumau i le Full HD ile 30 fa'avaa ile sekone e ala ile tioata 140-tikeri.
O se tasi o vaega autu e tuʻu ese ai le D13 mai le toetoe lava o isi faʻataʻavalevale uma o le SIM card slot, fesoʻotaʻiga LTE, ma le avanoa i Auaunaga Fesoʻotaʻi Aoedi.E galue uma i totonu o le Vodafone SIM card, faʻatasi ai ma se konekarate faʻamaumauga 5GB mo le £ 3 i le masina e mafai ona faʻaleaogaina i soo se taimi.O le SIM card e maua ai ta'amilosaga fa'apitonu'u ma fa'ava-o-malo i le silia ma le 160 atunu'u, o lea e mafai ai ona feso'ota'i le dash cam i so'o se mea.
O le tu'uina atu o le dash cam lana lava feso'ota'iga 4G e mafai ai ona fa'aopoopo nisi vaega, e aofia ai le matamata i ata vitio i luga o lau telefoni i so'o se taimi ma so'o se mea, mauaina o fa'amatalaga i le taimi tonu pe a iloa se fete'ena'iga a'o paka, ma fa'afouga mamao mamao.
O loʻo i ai foʻi se faʻamatalaga faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻaoga ai e le dash cam le faailo 4G e lafo ai se feʻau na muaʻi tusia i fesoʻotaʻiga faʻafuaseʻi pe a iloa se feteʻenaʻi ma e le tali mai le avetaavale.O le dashcam e fa'amauina ai au'ili'iliga o amioga a le aveta'avale ma le tala fa'asolopito o le ta'avale (e aoga tele pe a tu'uina atu le ta'avale i se isi tagata), ma e mafai fo'i ona mata'ituina le malosi o le maa o le ta'avale.Talu ai o le fa'amalo o le dash cam e mafai ona fa'amama atili ai le maa o lau ta'avale, e tatau ona fesoasoani lea e puipuia ai lau maa mai le tafe pe a tu lau ta'avale mo se taimi umi.
Mo nisi faʻatau o nei foliga o le a aoga ma aoga le £ 3 masina faʻamaumauga faʻamaumauga.Ae ui i lea, e mafai e isi ona filifili e sili atu le fetaui lelei o se kamela e le taugata e le 4G ma o latou manaʻoga.
I le tagata lava ia, matou te fiafia e seti ma faʻagalo dash cams, faʻataga latou e faʻaauau le pueina o le vitio i le filemu ma sefe le vitio pe a iloa se faʻalavelave.E aoga foi vaega uaea e pei o le mataituina o paka.Ae ui i lea, mo i matou, o faʻamanuiaga o le fesoʻotaʻiga 4G e le sili atu nai lo le faʻaopoopoga i luma ma tau faʻaauau.Sa i ai fo'i le fa'afitauli i le fa'atulagaina o le feso'ota'iga LTE, e mana'omia ai le tele o toe fa'afou o le dash cam e fa'aoga lelei.
I le faaopoopo atu i le LTE gafatia, o le Aoedi D13 o loʻo i ai le lapataiga moli mumu ma le saosaoa mea pueata gafatia e aofia ai sone saosaoa averesi, faʻapea foʻi ma le GPS mo le faʻaopoopoina o nofoaga saʻo ma faʻamatalaga saoasaoa i puʻega vitio.I le pito i luga o lena, o le seti o faiga fesoasoani avetaavale e aofia ai feteʻenaʻiga i luma ma le lapataʻiga alu ese, lea o le a faʻalogoina foi se mataala pe a e le matauina le taʻavale i ou luma o alu ese.
E te mana'omia se DVR ma le 4G lagolago.O se tasi lea o nai kamela ta'avale i luga o le maketi ma le 4G feso'ota'iga, o lea o se filifiliga manino mo i latou e mana'omia le feso'ota'iga SIM.O le mafai ona matamata i mea pueata ola i luga o lau telefoni ma maua faʻamatalaga pe a paka le taʻavale ma ave i totonu, o faʻamanuiaga moni ia e tuʻu ese ai le D13.
E te le mana'omia se fa'aaliga.Matou te leʻi faia se filifiliga pe manaʻomia moni e le dash cams se faʻaaliga.O le Aoedi D13 na te faia se faʻamatalaga malosi mo le mulimuli, ona o loʻo i ai se mamanu faʻalelei e fetaui ma le faʻafefeteina e aunoa ma le faʻalavelaveina o le avetaavale.
O le filifiliga e te mana'o e fa'aopoopo i ai se meapueata lona lua, le D13, e mafai ona fa'atau fa'atasi pe fa'atasi ma se tasi o mea pu'e ata a Aoedi.Feso'ota'i e ala i se uaea umi e tafe atu i totonu o le ta'avale (fa'atonu fa'apolofesa fa'apipi'i).O filifiliga iinei o se tasi e pipii i le faamalama pito i tua, e le susu ma faʻapipiʻi i tua o le taʻavale, poʻo se tasi e faʻapipiʻi i le faamalama pito i luma.ma e iai le gafatia infrared.E mafai ona fa'amaumau tulaga o le kapoti i lalo o le malamalama, lea e faigofie mo aveta'avale taxi.
E te mana'omia se DVR faigofie, leai ni fa'aoga.O le D13 e sau ma le tele o foliga faʻapitoa, mai le 4G ma le pakaga ala i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻamatalaga vave mea pueata ma faʻamaumauga o tala faasolopito.E le mo tagata uma, ma afai e te manaʻo i se kamela taʻavale masani e naʻo le pueina o le vitio pe a iloa se faʻalavelave, e mafai ona e faʻasaoina le tele o tupe e ala i le suʻeina i se isi mea.
E te le fiafia i faʻamanuiaga o le 4G.O loʻo i ai le tele o DVRs maualuga i luga o le maketi (e aofia ai isi filifiliga mai ia Aoedi lava ia) e tau maualalo ifo nai lo le D13 ae o loʻo ofoina atu pea le ata vitio tutusa ma le tele o foliga tutusa.Afai e te manaʻo moni i le 4G gafatia ma e te le mafaufau e totogi le £ 3 i le masina mo le avanoa, e tatau ona e faʻatau le D13.
O le mea moni e te manaʻomia se kamela faʻapipiʻi faʻatasi ai ma se ipu faʻasusu o se mea laʻititi laʻititi, ae o le Aoedi D13 e faʻapipiʻi i lau mata matagi e faʻaaoga ai se mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i luga o le kamela vaʻaia lava ia.E leai se avanoa e fa'apipi'i ai ipu fa'asusu, o lea afai e te fuafua e fa'afesuia'i e le aunoa ni kamela ta'avale i le va o ta'avale se tele, o le a le fetaui lenei filifiliga ma oe.Nai lo lena, e sili atu le aoga (ma foliga) lenei kamela fa'asolo pe a fa'amalo le uaea i le ta'avale, ma fa'amau lelei ona uaea ma tu'u ai le ipu fa'apipi'i i luga o le matagi.
O Alistair Charlton o se tekinolosi tutoʻatasi ma le tusitala afi e faʻavae i Lonetona.O lana galuega na amata i TechRadar i le 2010, mulimuli ane maua ai lona faailoga i le tusitala ma tumau ai i le pisinisi e oo mai i le aso.O Alistair o se tagata taʻavale ma tekinolosi i le olaga atoa ma tusitusi mo le tele o tekinolosi faʻatau ma lomiga taʻavale.I le faʻaopoopoga i le toe iloiloina o faʻataʻitaʻiga cams mo TechRadar, o loʻo ia te ia laina i Wired, T3, Forbes, Stuff, The Independent, SlashGear ma Grand Designs Magazine, ma isi.
O nei polokalama Android e leai se mea ae o le faʻasalalauga, ae ua faʻapipiʻiina e sili atu i le 2 miliona taimi, o lea ia aveese nei.
   


Taimi meli: Oke-30-2023